Ау леле се скрши јајцето кај што не треба… ама жената е искусна кога станува збор за јајца

Е добро де таа ќе си го јаде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *