Авион без пилот (виц)

Авионот успешно полетува од пистата, ја достигнува саканата височина, се стабилизира и се слуша компјутерски глас:
– Почитувани патници, ова е првиот лет во историјата на човештвото, целосно управуван од компјутерски систем на Windows. Летаме на висина од 11.000 метри, сите системи работат нормално, температурата на воздухот е минус 15 степени, минус 15 степени, минус 15 степени…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *