Австралискиот бесен шофер доби супер моќ! Што би направиле ако сте човекот во колата?

Човекот што е во колата е доста смирен со оглед на тоа што може главата да ја изгуби секој момент.

  • Asd напиша:

    Всушност, ова видео стана вирално поради друга причина која ке ја сватите доколку го чуете човекот што вели откако успеја да го искрши прозорецот. *hint* Човекот во колата е доктор кој препорачал и ја вакцинирал помалата сестра на “бесниот шофер” која починала од истата. Откако ке го чуете, Мотика, ај вие одговорете “Како би изреагирале”? Будењето допрва доаѓа….

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.