Автоматските автоперални се брзи, но не до толку: Возачот нагази 50 на час

Изгледа не му се брзаше туку толку знае да вози.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *