Автомобилот ги покажа своите летечки способности на место кадешто најмалку требаше и направи хаос

Добро е што не се запалија, па да летнат во воздух.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *