Автомобилски дефект (виц)

Жената му се јавува на мажот на телефон:
– Ало срце, десниот фар не работи…
– Удри го со рака ќе проработи!
– Како не, јас во бандера го удрив и пак не сака…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.