Баба спонзоруша: „Бабо, ајде кажи зошто се омажи за дедо?“

Некој тогаш го размислувал тоа така?

  • aneta напиша:

    aj babata za kojn ama ti za sho ?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.