Бабата пробува точено пиво за прв пат и нејзината фаца кажува сѐ

На фаца ѝ ги видовме сите „ноти“ на пивото.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *