Бабата што му давала лешници на возачот (виц)

Една баба секој пат кога се качувала во градски автобус му давала на возачот лешници и тој си ги јадел.
Еднаш, два пати, пет пати, поминал месец и на крајот на возачот му станало незгодно и ѝ рекол:
– Бабо, доста ми купуваш лешници, се трошиш, јади си ги сама.
– Немам заби чедо, а и не трошам. Јас многу сакам Милка чоколади па го шмукам само чоколадото…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.