Бадникова поворка во Тетово, Македонија

Им симнуваме капа на тетовчани за овој настан.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.