Балканската ѕвезда Теа Таировиќ ја пее Македонско Девојче со македонското национално знаме во Куманово

Не ѝ ги знаеме другите песни, но оваа ѝ е ептен добра.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Max напиша:

    Истава личност ја пееше оваа песна на „б’лгарски“ како „Б’лгарско девојче“ во Варна или таму некаде. Ловат на ниски страсти. Не е дека многу не’ сака.

  • Леле напиша:

    …за ЖАЛ…тоа не е македонското национално знаме… поранешно да…

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.