Бела Хадид продолжува да се забавува на плажа, а овој пат јавна скутер

Познатиот модел Бела изгледа спектакуларно додека ужива на скутерот на вода.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.