Белгијци ги фатило инат па изгледа се одлучени да загинат на автопатот

После турата од малтретирање не можеше да се помири дека го помина, па се реши да фрла работи по него. Друг пат ќе речеме дека ова го има само во Македонија…

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.