Бесценети реакции на мажот за изненадувањето што му го приреди жената! Овој подарок може да го направи секој!

Луѓето се заљубени во љубов. Напишавме песни, книги, филмови, драми, и секоја друга форма на уметност што можеме да ја замислиме за да ја изразиме нашата љубов кон љубовта. Се разбира, добар процент од тие приказни се за скршено срце, но повремено доаѓа вистинска возбудувачка приказна за да ни ја врати вербата дека вистинската љубов може да издржи.

Видеото кое започнува со човек што слуша песна на радио стана вирално поради прекрасното изненадување што го содржи. Очигледно, човекот мисли дека тоа е само некоја случајна песна, но наскоро текстот станува чудно специфичен – и личен.

На почетокот изгледа збунето, а потоа воодушевено додека ја гледа сопругата која вози и прашува: „Дали сме ова ние?“

Тој се смее додека песната алудира на тоа како тој и неговата сопруга се запознале, ја повикува нивната трајна љубов и го споменува по име. Но, кога ќе се појават имињата на неговите ќерки, тој станува емотивен. И кога песната вели дека мајка му е горда на него, гледајќи го од небото, сè е готово. Земете салфетка и уживајте во овој сладок момент:

 

Жената ја искористила услугата Songfinch за да ја создаде прилагодената песна. Корисниците можат да го изберат стилот на музика што го сакаат и Songfinch ќе ги усогласи со еден од повеќе од 1.200 текстописци. Една приспособена песна чини 199 долари, што навистина не е лошо за незаборавен подарок кој не зазема простор и никогаш нема да биде фрлен.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.