Малиот фраер уште од мали нозе ќе направи сè за неговата сестра

Беше доста турбулентен патот, но малото девојче знае дека е сигурна со нејзиниот брат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.