„Бев киднапиран од вонземјани, но не се плашев. Ги гледав моите претходни животи и дознав многу работи за нашата планета од овие „високи момци“

Поранешниот офицер на американската армија Алекс Колиер тврди дека имал средба со вонземјани што покренала прашања за историјата на универзумот и генетските врски со непознати раси.
Според Колиер, во 1980-тите тој запознал двајца „сини“ вонземјани по име Висеј и Мороанеус, кои наводно имале неверојатно знаење за универзумот и човечкиот живот. Тој наведува дека Висеј бил стар околу 43.000 години, а Мороанеус околу 1.700 години, а исто така изјавил дека дури и го однеле на вселенски брод, каде што поминал три месеци со нив.

 

 

 

Тој го опишува моментот кога, според него, му ставиле посебен појас и капа, по што на мониторите на бродот ги набљудувал неговите претходни животи. Тој исто така тврди дека вонземјаните му рекле дека универзумот е создаден пред 21 милијарда години и содржи повеќе од 135 милијарди луѓе.

Тој рече: „Имаше еден „човек“ кој беше многу висок, околу три метри, со светло сина кожа и физички совршен. Сè што можев да ви кажам е дека веднаш разбрав кои се овие луѓе и дека не се плашев од ништо и дека веднаш ги засакав“.

 

 

„Причината поради која дојдоа да ме видат е затоа што генетски моето семејство оди кај нив, а приказната што ми ја кажаа беше дека пред 62.000 години сум бил тука како дел од експедиција. Се обидов да решам спор меѓу две други вонземјански раси и бев убиен, што ме доведе до реинкарнирање на Земјата“.
И откако му ја кажале тајната на Универзумот, му било кажано: „Ако ова е вистинската природа на нашиот Универзум и како функционира, тогаш мора да сфатиме дека има уште повеќе за нас, бидејќи и ние сме поврзани со овој процес, на повеќе нивоа.“
Очигледно, ваквите изјави покренуваат многу прашања меѓу научниците и другите истражувачи. Тие можат да се сфатат како фантастична фикција, но, од друга страна, ве тераат да размислувате за можното постоење на друг живот во Универзумот.

  • BUREK напиша:

    Daj broj od dilera

  • Васе напиша:

    И шо сеа? Треба да му веруваме на приказната затоа што бил бивш офицер? Џе су докази? Како вакви дешавки има само од САД? Замислете приказна… офицер на АРМ дава изјава на ТВ24 дека го киднапирале вонземјани и му ја откриле иднината на Македонија! По итна постапка че му биде прекинат работниот однос! Уствари, може да ја даде таква изјава по пензионирањето, пред комисија што че ја формира Собранието на чело со Технички председател (веќе постои ваков предлог закон, но го држат у фиока)!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *