Безбедноста пред сè? (виц)

Таа:
– Ќе се качиш ли со мене горе?
Јас:
– Па, да се качам…
Таа:
– Заштита носиш ли?
Јас:
– Зошто, што има горе?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.