Бидејќи во денешно време се ви доаѓа дома до врата, така и овој човек решил да ја модернизира својата професија. Можете ли да погодите што работи?

Се гледаш во огледало и не си среќен од тоа што го гледаш. Му се јавуваш, тој доаѓа, те средува и потоа огледалото пак го дава стариот одговор на прашањето „Кој е најубав на светот“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *