Билет за Марс во еден правец (виц)

Жената му вели на мажот:
– Мажу, да знаеш само колку би сакала да отидам на Марс!
– И јас исто!
Таа, со ведра насмевка на лицето:
– Вистина? Ова ни е првата заедничка работа. Двајцата сакаме да отидеме на Марс…
– Па не баш… Двајцата сакаме ти да отидеш на Марс!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.