Битолска верзија од видео играта GTA (Бизнис идеја на месецот)

Слушајте го дечково, знае што збори, а од Битола ќе се префрли малку и на Кардашијанките.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.