Богаташкото дете изгледа како да е малку повеќе разлигавено во автомобилот на тато

Наместо да му одговори на човекот човечки, лигушот нарпави одвратен гест, но за среќа кармата е тука да се грижи за ваквите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *