„Брат, ако погодиш каде е вискито, ќе пиеме!“

Она кога сам си бараш повод за своите глупости…

  • Nove напиша:

    vo pravo se nekoi sto postiraat deka ne e se inteligentno da se postira

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.