„Братче, те молам припреми една порција за мене, ама многу сум гладен!”

Кој ќе ја преживее порцијава, ќе раскажува.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *