„Брате, не знам како со нас Македонците?“, загрижен патриот на исповед кај Питу Гули, бара чаре за спас на Македонија

Ви се јави ли на сон Питу Гули? Нели таков беше договорот?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.