Братот на Пабло Ескобар влезе во бизнисот со мобилни телефони и знае како се прави добра промоција

Братот на Пабло Ескобар, најпознатиот колумбиски наркобос, лансираше паметен телефон на преклопување за кој неговата компанија тврди дека може да се уништи само со пожар. Роберто Ескобар, кој ја продава најмалата верзија на телефонот за 349 долари, се надева дека ќе се натпреварува со технолошкиот гигант „Apple“.

Тој го пуштил телефонот во продажба во чест на 26-годишнината од смртта на неговиот брат и со ваква реклама може и да му тргне бизнисот. Рекламата е снимена во Русија, Москва и сите убавици се Русинки.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.