Братот Шпанец си игра со животот, ама и да го „здробат“, барем ќе си умреше среќен

Германците е добро што имаат висока толеранција.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *