Бразилскиот полицаец ја насети опасноста и си го заштити своето семејство од уличните криминалци

Уште еден инцидент од Бразил – земјата на криминалците со мотори, но овие двајца копуци наидоа на погрешна жртва.

  • Васе напиша:

    Сигурно им напишал собраќајна казна претходно? Ова веќе се случува и кај нас, да не ви биде чудно! Баш читав скоро во Лисиче, Скопје, тип од мотор пукал на сограѓанин и го погодилми се чини 3 пати (а син му е киднапиран има неколку месеци и уште не е лоциран)!!! Па пукањето во поземна гаража во ТЦ Ист Гејт пред некој ден…

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *