Британка потрошила 40.000 долари за да се промени до непрепознатливост

Силеџиството може да биде трауматично, но исто така често може да предизвика промена на личноста. Токму тоа и се случи на Џезмин Деј која толку многу ја мачеа насилниците што целосно ја промени нејзината перцепција за себе и за светот околу неа.

28-годишната девојка од Гвент, Велс, Велика Британија често била исмејувана бидејќи има облини.

Во декември 2017 година, имаше морален пресврт што ја принуди девојката да го промени својот поглед на животот. Во исто време, толку многу што на крајот потрошила околу 40 илјади долари на радикална трансформација, а сега изгледа сосема поинаку.

Џазмин претходно работела како сметководител и постојано се борела со напади на депресија, чија основа била нејзината вишок килограми.

Токму поради оваа причина, младата жена почнала да прави промени во својот живот со тоа што повеќе вежбала и ја намалувала храната со шеќер за да го подобри својот животен стил.

Таа, исто така, предизвика интерес за кревање тегови, бидејќи младата дама сакаше да се направи посилна.

Џасмин вели дека во минатото била толку депресивна што „искрено не гледала никаква смисла во животот“.

„Некој многу близок ме нарече „дебела кучка“ и сè ми стана јасно – сфатив дека треба да направам сериозни промени во мојот живот“, додаде таа.

Во текот на 3 години, Јазмин изгубила повеќе од 27 кг маснотии и добила над 9 кг мускул, а покрај тоа, таа дури и отишла под нож, со што ќе го промени својот изглед со операција.

Девојчето потрошило приближно 40 илјади долари на пластика за да го смени изгледот, а најголем дел од парите отишле за силикони во градите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.