Британската вентрилоквистка Нина Конти ќе ви покаже како се прави стенд ап шоу од кое ви течат солзи

Вентрилокизам е способност да се зборува со затворена уста, од стомачната празнина. Токму тоа го прави Нина Конти, но не со кукли, туку на еден многу позабавен начин. Таа покани еден пар на сцената и буквално им ставаше зборови во уста.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *