Брутално-вистинита верзија на „Трите прасиња и волкот“ за светската политика

Кога трите прасиња би биле Украина, НАТО и Европска Унија, кој ќе ги спаси од волкот?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.