Брз тест на вашето ниво на концентрација: Најдете ги овие 4 работи на сликата!

Направете брза проверка на вашите способности за набљудување.

Пробајте да најдете морков, банана, шпатула и плик. А потоа во однос на тоа колку работи сте нашле погледнете ги резултатите за нивото на вашето набљудување.

Еве го и толкувањето на резултатите:

пронајден 1 даден предмет – ниско ниво. Шансите се дека не сте се труделе многу да најдете предмети. Можеби едноставно не сте подготвени за ваква задача. Треба почесто да ги вежбате своите вештини.

пронајдени 2 дадени предмети – просек на ниво. Многу добар резултат. Всушност, можете да постигнете уште подобар резултат ако се потрудите.

пронајдени 3 дадени предмети – нивото е добро. Одличен резултат кој сигнализира дека вашите способности за набљудување се во ред.

пронајдени 4 дадени предмети – нивото е високо. Извонреден резултат. Очигледно сте обучени долго време и можете да бидете целосно опремени против неколку објекти за набљудување. Честитки до сите што го испробаа својот вид!

Споделете го вашето искуство во коментарите!

 • Zic напиша:

  Morkov – granka od drvoto
  Banana – na glavata na toj sto e kacen na zidot
  Spatula – na skalata
  Plik – na kapakot od kutijata za pijaloci

 • Коментирај анонимно

  Напиши одговор на Zic Откажи одговор

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.