Брзо и експресно демонтирање мина во Украина

Успешноста  на демонтирањето се гледа во тоа дали гумата ќе погоди некој или не.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • Facepalm2 напиша:

    YT vi gi blokira site videa. Sredete si vas streaming service.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.