Бугарската министерка за туризам има јака конкуренција во англискиот

Сега министерката уште толку ќе биде „Ангри“ кога ќе го слушне талентов како пее.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.