Час по возење и полагање прва помош во едно. После ова сигурно нема да се брза да извади возачка дозвола

Работа што најмалку би сакале да ви се случи додека учите да возите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *