Чекај јас да ти покажам како се поминува река

Сите имаме ваков пријател кој мисли дека сѐ знае и после тоа се случува ова.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.