Чиста емоција! 12-годишно дете од Босна ќе ве наежи со оваа изведба на „Јано мори“

Ајдин Османовиќ е дете кое ги има сите предиспозиции да стане ѕвезда која ја носи сета емоција со себе. Браво Ајдин се надеваме дека ќе успееш да се искачиш високо!