Чистачка побарала 500 евра покачување од газдарицата (виц)

Чистачка во една богаташка куќа побарала зголемување од 500 евра.
Газдарицата, изнервирана од барањето, ја прашува:
– А зошто бараш покачување?
– Госпоѓо, заради три основни причини!
Првата е, дека пеглам подобро од вас, госпоѓо.
– Извини, а кој ти го кажа тоа?
– Вашиот сопруг ми го кажа.
– О!
– Втората е, дека готвам подобро од вас, госпоѓо!
– И кој ти кажа дека готвиш подобро од мене?
– Вашиот сопруг, госпоѓо!
– О!
– А третата причина е, дека сум подобра во кревет од вас, госпоѓо!
Газдарицата, веќе збеснува и почнува да вика:
– Што?!! Мојот сопруг ли ти кажа дека си подобра од мене вк кревет!?
– Не госпоѓо – градинарот!
– Ок, еве ти 500 евра!

  • Nove напиша:

    Kamo nekoja stvarno vaka da i kaze

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *