Човечки катапулт: Смешна водена атракција

Оваа летна сезона помина, но сега е вистинско време да почнете да планирате и да градите некоја ваква забавна атракција за следното лето.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *