Човекот си стоеше на тротоарот и најмалку очекуваше дека врз него ќе слета ДЕТЕ

Детето очигледно падна од некој прозорец или тераса, а среќа во несреќа е што грбот на човекот му го олесни падот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.