Човекот слушнал дека кога одиш во Црква се бакнуваат иконите, ама заборави дека и се оставаат пари на нив

Оди преиспитај си ја вербата брат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *