Човеков се спријателил со Македонец и проба да сфати зошто нашиов го поздравува со „Кај си бе да те Е***“

Тешко е да го примиш, но кога еднаш ќе навлезе во тебе, нема враќање назад. Тоа е тој балкански менталитет.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.