Цуци види алигатор, ајде да го погалиме!

Тема за дискусија: Дали светот заглупавува се повеќе и повеќе или отсекогаш имало глупи луѓе само денес е полесно да ги видиш.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.