Чуварот на фудбалскиот натпревар толку се изнервира од навивачот што му ја свитка раката, но во погрешна насока

Уф, ова болеше!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *