Да има посветиме 17 секунди време и на руските Водици, преку прочистувањето во мраз ладната вода на оваа девојка

Се прекрсти, влезе во водата и нурна 3 пати, но она што излезе на површина потоа немаше баш врска со верата. Да не заборавиме дека сама си ја бирала маичката и тоа не е случано.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.