Да имаше ваква кандидатка како оваа украинска политичарка Александра Клитина, сите мажи ќе излезеа на избори. Слушнете ја нејзината програма!

Партијата што ја формирала се вика “Украина против корупцијата”. Инаку Александра не е нова во украинската политика, таа е поранешен заменик министер за инфраструктура.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.