Да ја разгледаме подетално Наталија Барулих, атрактивната 28-годишна девојка на Нејмар

Бразилката со хрватски корени, Наталија Барулих, е поранешна балерина и манекенка која се појавуваше на насловните страници на многу престижни светски весници. Сега нема потреба од тоа :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.