„Да, но…“: Нови 17 иронични илустрации за бесмисленоста во општеството во кое живееме

Во своите дела уметникот Антон Гудим ја демонстрира сета бесмисленост и недоследност на нашиот живот. И покрај очигледниот сарказам и иронија, неговите стрипчиња тераат на размислување.

  • Nove напиша:

    Ne Go navreduvajte Gospod Sveta Troica. Eden e Bog

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.