Да позборуваме малку за карневалот на малото островче Аруба

Аруба е остров во Јужна Америка, сопственост на Холандија. Најголем настан на островот е карневалот кој привлекува многу млади луѓе од целиот свет. А еве и зошто:

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.