Да уживаме малку: Ова се 10-те најубави жени за 2020 година според машкото списание FHM

Топ 100 листата е направена од гласовите на 40.000 луѓе, а ние ви ги прикажуваме најубавите 10.

10. Jennifer Aniston

9. Emma Watson

8. Mila Kunis

7. Hannah Palmer

6. Gal Gadot

5. Danielle Herrington

4. Natasha

3. Alexis Ren

2. Scarlett Johansson

1. Margot Robbie

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.