„Дај да видам и позади дали ми ја погоди фризурата… упс!“

А, замислете стварно ви направи вака? Како би реагирале?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *